måndag 1 oktober 2012

Är det meningen jag ska presentera mig nu?

Mitt liv är kul...
Jag är egentligen inte uttråkad, och därför börjar blogga, utan jag känner bara att jag har alldeles för mycket att säga. Som en del kanske inte borde höra om. (Typ de där som tror att jag är liten och snäll. Jag ÄR INTE liten och snäll).

Jag bor i en liten stad utanför Borås med min sambo och fästman Simon. Vi har tre katter och sex råttor. Jag rider och tränar, men går aldrig ner i vikt. Lite som "vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren?" fast i mitt fall är det mer "vem är det som tränar och tränar men aldrig går ner i vikt?". Det är egentligen skit samma, men det präglar mig ganska mycket.

Jag älskar böcker. Jag ska bli bibliotekarie, så det kanske är en fördel. Gärna nördiga ungdomsböcker. Typ Harry Potter är jag barnsligt och pinsamt förtjust i. (Nej jag köpte mig inte alls en gryffindorhalsduk idag) FY GILLIAN! du är 21 år nu. alltså ÄNTLIGEN MYNDIG som farfar sa.

Gryffindorhalsduken införskaffades på Bok och biblioteksmässan i Göteborg idag. Mycket folk. Skrikande barn. (Vem tar med barn till bokmässan???) Varmt. Gratissaker. Fairtradechoklad som smakar tvål. Tygpåsar. Pennor. Det är därför jag går till BoB. Jag köpte inte en enda bok. Jag tror jag borde skämmas!

Ibland behöver jag skriva av mig. Jag har känt det mer och mer på senaste tiden. Det är en underlig känsla faktiskt.

3 kommentarer:

  1. Råkade äta upp merparten av tvålchokladen natten till idag. Fy för sömnätning!

    SvaraRadera
  2. Råkade äta upp merparten av tvålchokladen natten till idag. Fy för sömnätning!

    SvaraRadera
  3. Haha du får nalla av min när du kommer hit! <3

    SvaraRadera