måndag 1 oktober 2012

Hemma igen!

Jag kom på mig själv på bussen hem med att tänka "vad ska jag skriva om på den där bloggen nu då?" Katterna? Råttorna? Presentation av ovanstående? Presentation av mig och sambon på riktigt? Jag vet inte. Men jag tänker i blogginlägg just nu, så det blir nog något av det i alla fall. Som tur väl är så har jag inga läsare än (nej inget jag förväntar mig efter två inlägg) så jag kan skriva vad jag vill. MOHAHAHA! Just nu är detta en hemlig blogg. Det gör mig inget. Ingen av mina kompisar vet att den existerar, vilket är lite spännande för mig.

Jag skulle kunna förklara till varför min nya blogg heter varför den heter: -Den enfaldiga härskaren vars intellekt överstiger ingen annans. Det är ju en supersjälvdiss, vilket alla förstår som är lite svenskakunnig. Det roliga var att jag skulle skämta med Simon, min sambo om att jag var hans kung. Och att det endast är jag i världen som är kung. och jag lyckas kläcka ur mig mitt i denna skämtsituation att jag:

"Jag är den enda enfaldiga härskaren i världen!"

Jaa.... SÅ sant det blev. Det där blev ett internskämt. Och någon gång ville jag dessutom berätta för min kära man att jag är otroligt supersmart, vad annars? Varpå jag då kläcker ur mig:

"Jag är den enfaldiga härskaren vars intellekt överstiger ingen annans!"


Vilket självklart gjorde det hela så mycket bättre. NOT! Jag visste precis vad jag ville få fram, det blev bara lite fel i munnen liksom. och jag vet exakt vad enfaldig betyder. Jag har läst det tusen gånger i mina favoritböcker, det var bara det att jag glömde rätt ord (enväldig) och tog det jag kom på. Lyckat! 


Detta tycker jag är kul, alltså heter jag det! Dessutom älskar jag ätt göra narr av mig själv! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar