måndag 1 oktober 2012

Oh the pain!

Har varit på friskis och svettis på hopp-och-skrik-pass nu! Riktigt kul och gud vad trött jag blev! Jag har verkligen dålig kondis! Min styrka är riktigt bra, men kondisen är inte alls okej. Det är å andra sidan inte så konstigt, det är tungt att bära runt på så mkt vikt som jag har och då pallar man inte hålla på länge. Om jag inte rider. Då orkar man! ;)

Jag älskar ju träning, och mitt långsiktiga mål är att bli mindre runt magen än vad jag är nu. Just nu skulle jag gissa på att jag ligger på ca 104 cm runt midjan. Men jag har under året som gått tränat som ett as och i alla fall gått ner från 120 cm runt midjan. Det tycker i alla fall jag är duktigt!

Jag måste nog ha ett träningsmål tror jag, och det blir att komma under 100-gränsen! det var länge sen sist, och då skulle jag bli riktigt glad! Så det är vad jag kommer sträva efter denna månaden!

Nu ska vi äta kvällsmat med vår kära kompis Joel som bor på samma ort som vi! Det blir vitlöksspäckad helstekt fläskkarre med pizzasallad och stekt lök för min del, och sen potatis till pojkarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar