onsdag 3 oktober 2012

Dagen gladgrej!

I ungefär en och en halv vecka har vitkålen varit svindyr! Jag äter vitkål till varje måltid då jag inte äter varken potatis (om den inte är kokt, ett dygn gammal och kall) ris, pasta, eller bröd. I ganska stor utsträckning så håller jag mig till detta! Helt enkelt för att min mage dör av mat med för mkt kolhydrater i. Jag får skitont.

Så jag äter kokt kål, eller pizzasallad till ALLT! Just nu har jag dille på hemmagjord pizzasallad och det är gudomligt. till allt (utom gryta, det blir wierd med vinägern).

Men... den har varit skitdyr. Jag har inte lust att betala 19.90 per kg vitkål. Speciellt inte när man äter några kilon i veckan. Men innan när jag gick till affären så låg priset på 3.90/kg. Och detta tänker inte normalt folk över, men jag som är som jag är hoppade av glädje och gjorde värsta piruetten! WIIIIE!

(Och nu tänker någon där ute att jag är totalt väck, och det stämmer ju... Men erkänn, tanken på en kort, överviktig, morotsfärgad Gillian som hoppar euforiskt mitt i ica-butiken av priset på VITKÅL, den måste roa dig lite)  ;)

Dagens gladgrej, och ilandsproblem i ett. 


FÖRRESTEN! Nu ligger jag på 102 runt midjan, ner två cm på tre dagar! Det ni! Vitkål is the shit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar