fredag 5 oktober 2012

Hamras!


Jag var bara tvungen att åka ut till Hamras och ta en ridtur idag. Det har inte blivit ngn ridning i veckan då jag haft så mkt annat. Plus att han inte har några skor just nu och jag vill liksom spara på hovarna. Han är typ 16 år gammal så det är min lilla gubbe, ja inte MIN, Magdalena äger honom men jag rider honom för det mesta... och han är helt toltalt underbar! Han är en varmblodig travare, så han är ganska perfekt för mig.

Jag har förresten superträningsverk idag. Mina ben är verkligen döda. Det är nästan att jag inte pallar gå trappen upp till lägenheten då den känns sjukt övermäktig idag.

Eftersom jag hade så ont idag tänkte jag att jag skulle ta det lugnt med Hamras, men när jag kom ut dit och började skritta kände jag verkligen hur både han och jag vara ASPIGGA. Så jag red till en fin-sands-väg där man kan rida lite snabbare och tränade lite kondis på honom... (och mig)... Haha... Så skönt att galoppera verkligen! Jag längtar verkligen tills han får skor nu så jag kan börja bygga upp honom ordentligt!


Han är så fin den gamla gubben! Idag redde jag ut både man och svans på honom också så han blev jättefin. Nu syns detta självklart inte på denna bilden, då min mobil (themostfabolousintheworld) självklart bestämde sig för att dö. Och jag fixade det efter ridturen... Så. Ja. Men han är fin! 

Hamras <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar