söndag 7 oktober 2012

Otroligt ointressanta dagar.

Japp, exakt så är det. Det är sällan mitt liv är intressant, om jag inte spexar eller håller på. Eller misslyckas, det är ju också kul. För alla andra i alla fall ;)

Igår hade jag verkligen fullt upp hela jävla dagen. Jag diskade monsterdisken som blivit under veckan då både jag och simon haft seminarier och sånt. Jag tvättade, fem maskiner. Städade pojkarnas bur. Rensade kattlådan. Sopade.  Jag handlade också.  Ja, en jävla massa. Jag var ganska duktig faktiskt. Men det gav inte direkt något bloggmaterial. Jag menar "Hej, nu har jag gått ut med soporna, visst är jag duktig." Ja. Mycket intressant. Nej.  (Och ja, jag är medveten om att ni får en sån genomgång nu i alla fall.)
 Skyll er själva för att ni läser ;)

Idag fortsatte jag städa. Och har hitills fixat hela vardagsrummet och allmänt röjt. Så jag kommer nog vara lite borta idag med. Men jag kan lägga ut söta kattungebilder i klätterträd sen för att kompensera. Japp, så får det bli.
Här är för övrigt min gigantiska hög tvätt som blev tvättad igår. 5 maskiner! Kan ju också tillägga att sängen är 160 bred så det är en stoooor hög :)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar