fredag 5 oktober 2012

Synden straffar sig själv...

Simon är i stockholm över helgen för att fira sin pappa som fyller år (Grattis Göran).... Så efter ridningen var jag tvungen att handla. När jag var i affären tänkte jag att jo men Gillian, nu är det ju lite synd om dig då du ska vara ensam hemma heeeela helgen och det ÄR ju fredag så då kan du förtjäna lite fredagsmys. Right?

JA! Svarade min O, så korkade hjärna. Lär jag mig aldrig? NEJ!

Jag köpte hem kakor. Jag ville tydligen ha kakor. Mjuk pepparkaka och jordnötskakor. (Jag hatar dessutom jordnötter har jag kommit fram till efter empiriska studier) Så detta var inte smart.

När jag kom hem satte jag igång maten och tänkte, jag tar en kaka sålänge! Yay, smart Gillian. Äter två jordnötskakor och en skiva mjuk pepparkaka och nu sitter jag här och mår så extreeeemt illa!


Och nu funderar jag stilla på vart fan jag ska göra av de äckliga jävla jordnötskakorna. Jag vill inte äta upp dem... Simon är allergisk mot nötter, inte jordnötter men i och med att han inte tål annat vill han inte äta dem heller. Och jag kan inte ens ge dem till råttorna då jordnötter är giftigt för dem.. SUCK! varför har jag inte höns? Eller grisar?

svar: för att du bor i en 80/kvm lägenhet, och din hyresvärd skulle nog inte uppskatta grisar i lägenheten.

Men ja, Synden straffar sig. Mycket. Nu vill jag spy. (Men inte ens den tillfredställelsen kan jag få då min kräkreflex är asstark och inte ens reagerar på näven i halsen) Det kan ju också vara praktiskt. Men jag skulle bli en otroligt dålig bulimiker! FAN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar