söndag 3 maj 2015

Första tömlongeringen med Norton!

Ja i allafall sen han kom hit i alla fall. Idag var det 6 dagar sen han kom och nu var det dags att få röra på sig. Han fick låna lillasysters ridrepgrimma Och schabrak. Och så lånade vi Annas tömkörningsgjord då Norton har så mesig rumpa att tömmarna annars glider över den på volten när jag har min gjord.

Men i vilket fall, tog ut han på volt och efter att ha känt på varandra i några minuter så började det kännas riktigt bra. Lyhörd och enkel. Provade trav och skritt i båda varven och han försökte även att jobba sig neråt trots att han aldrig haft bettlöst innan! :-) så duktig! :-) tror nog att det ska gå bra. Måste bara köpa honom en egen ridrepgrimma då blizzys glider lite mycket för min smak. Men den är ju trots allt perfekt för henne.

Norton fick även testa sina nya lila benskydd. Så läckra och verkade sitta ganska jättebra.

Blizzy fick komma in och få mat idag, och tränade lite på att gå med båda hästarna för andra gången med. Känns skönt att kunna ta båda till stallet samtidigt. Inte så mycket träning för Norton. Men Blizzan tycker det är liiite jobbigt! Men det knallar på liksom! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar