fredag 15 maj 2015

Tindra rider Norton

Än sålänge är ju jag för tung för min lilla (stora) häst... Men det är inte tindra! Så igår ringde jag och frågade om hon ville rida pudeln istället för shettisarna, och det var ju klart att hon ville det!

Så idag tog vi ut bara honom, tränsade och sadlade med sadeln anna hittade i skogen. Den verkade sitta helt okej faktiskt och tindra tyckte den var skön att sitta i! :-) Vi gick rundan om stora byrhult och sedan tillbaka på banvallen. Perfekt väder, lyhörd häst och riktigt duktig Tindra! Hon fick honom att jobba under sig i form flera gånger, även på längre tyglar.. Och så tränade vi på att ställa honom åt båda hållen, backa och jobba i skritt. Allt är lite svårt för honom just nu då han saknar muskler liksom. Men tindra gjorde ett riktigt bra jobb, och fick honom även lugn förbi skogsmaskinerna som han tyckte var lite jobbiga! :-) suverän liten medryttare jag har!

Coolt att hon kan jobba en sån stor häst med. Tindra är en tjej med riktig talang! :-)

2 kommentarer:

  1. Vilka Fina bilder och kul att höra att du tycker Tindra är så duktig. Du är gullig som vill ha med lilla Tindra och lär henne saker 😊

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon är superduktig, och har man sådan talang så ska den bevaras! ;)

      Radera