fredag 27 januari 2017

Världens bästa morgon!

Jag hade inget skolbibliotek på morgonen idag då det är studiedag. Så jag och Carro fick lite hastigt för oss att vi skulle ut och rida pojkarna nu på morgonen. Åtta åkte vi ut och gjorde i ordning Norton och Chimall för en liten tur. Blizzan fick mat och sen gå ut i hagen igen, hon var inte missnöjd! xD

Tog rundan till paddocken med förhoppningen att det kanske var bra underlag där idag. Det var inte halt på vägarna (vilket Norton var överlycklig över) men väldigt hårt. Ännu värre var det i paddocken, där ömmade båda pojkarna i skritt så då struntade vi ganska snabbt i det!

Det var verkligen perfekt väder, inget regn eller snö, 2 minus och lite disigt. 
Hästarna var otroligt pigga båda två och Chimall fick testa sitt nya bettlösa träns! Han var som en heeeelt annan häst. Innan har han alltid varit lite sur när Norton kommit nära och försökt sparka men idag sket han fullständigt i om vi kom nära! Han brötade inte heller med munnen som han brukar med bettet!

Norton var superpigg. Han har stått nästan en månad, en och en halv då det varit så halt så han ville springa hela tiden och trots en energisk skritt så var Chimall ändå snabbare! Han sjöng exakt hela tiden och riiiktigt högt. Stelt var det emellanåt men det är ju bara att vänta! 
Svettig häst trots att vi mest skrittade, men några fina travsträckor blev det. 
En av de få gångerna långbeningen var bakom mig xD


Är så härligt med spetsade öron! <3
Han var lite söt idag för han vill INTE stå en bit bort utan bara klia sig mot matte. Söthäst.Chimall i sitt nya träns! :)


Pojkarna i hagen, syns inte så mycket att Norton stått. Han håller sig fin i hagen! <3

Chimall tyckte jag skulle ta kort på honom med! xD


Och när jag åkte till jobbet spräckte himlen upp i solsken, helt magiskt.

Helt underbart att man kan ha såna här morgnar. Har varit fantastiskt energigivande! <3 Är så glad att Carro har Chimall på samma ställe! Såna underbara dagar vi får då! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar