tisdag 18 juni 2013

Min hund har fått agera fotomodell!

Kom hem från jobbet halv tre, tog ut Stacey och satte henne i löplinan som min far satt upp åt mig utan att jag bett honom (TACK PAPPA). Sen lekte vi lite med bollen och freesbeen. Jävligt skönt att slippa hålla i kopplet och att slippa vara orolig för att jag ska tappa henne.

Tugga pinne!
Tycker denna blev väldigt fin faktiskt... Fint med bakgrunden och var i bilden hon är.
När vi tog dessa bilderna så låg jag och solade, och först låg hon i skuggan för hon var jättevarm efter leken, men sen började hon skälla på grannhunden... Då fick hon ligga vid matte och skämmas lite... Visst ser hon oförskämt nöjd ut?
Glad, varm vovva!
Kontakt.
=D
Jag har förresten blivit Sajtvärd på Jack Russel Terrier ifokus, så det är lite därför bloggen har glömts bort i några dagar. Det känns jävligt kul faktiskt, och ni som är intresserade kan ju klicka er in så jag får lite bättre statistik där! ;) Nej men det är en supertrevlig sida! HÄR kan ni gå in och kika!
Min fina vovva.
Det är verkligen skönt att ha med henne hit, känns som att man blir mer rotad då på något sätt. Cyklade med henne ut till Lösen igår och hämtade där upp Ottillia och Emma, sen cyklade vi upp i skogen. Var borta typ i en och en halv timme, så idag på jobbet var jag lite lagom trött i benen faktiskt.

Eftersom jag var och cyklade med henne så länge och snabbt igår så blir det bara bollkastning och promenader idag så att hennes muskler får vila lite. Hon har varit extremt lite understimulerad sen jag kom hit, och det är väldigt skönt!

6 kommentarer:

  1. Hej. Vad fin hon är din JR. Jag sitter och geoglar på Foxbolt hundar och hamna här. : )
    Vi har själv en hane som blir 7 år nu som är där i från och tycker det skulle vara intressant att veta lite om hur din är när det gäller rädsla mm. Hur gammal är din?

    SvaraRadera
  2. Tack, ja hon är jättefin! Hon är ganska orädd, men lite osäker när det gäller andra hundar, främst av följd att hon inte fick tillräckligt med socialisering som valp. Men vi jobbar på det varje dag och det går saaakta framåt! JR är väldigt trevliga hundar! Kan tipsa dig om att gå in på http://jackrussellterrier.ifokus.se/ och skriv en tråd där om just rädslor, så kan du få mer svar än bara från mig! Alla inne på sidan är trevliga och mycket hjälpsamma, och jag är värs för sidan! Välkommen in!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej igen. Jag har forskat runt på min hunds kull, och alla dom var alla väldigt ängsliga och två av dom var aggresiva. Tror det bara är min och en till kvar i livet.
      Vår var också mkt dåligt socialiserad som valp, är nog alla deras valpar eftersom dom föder upp dom i såna hundgårdar. Vi kämpar också på med vår ( har gjort i 7 år) men ibland undrar jag om det verkligen är värt det, ur hundens syn. När man sen hör att nästan hela kullen är avlivad då känns det sorgligt. Jag tackar för inbjudan, ska titta vidare på sidan. : ) Tack.

      Radera
    2. Usch tråkigt när nästan en hel kull blivit avlivad... :( Vad är det din är rädd för? Klart man vill det bästa för sin hund! :)

      Radera
    3. Han är jätte rädd för tex om en fluga sätter sig på honom! Då blir han helt låg och jätte bekymrad. Eftersom han är så rädd och osäker så har ju detta inneburit en del bett. En sån här hund som vi har skall man inte vara hård mot utan vi kör ju den vänliga men ändå bestämda metoden. Nu det sista året har det gått jätte bra, tills vi för någon vecka sedan var ute och en kamphund dök upp lös och attackera honom. Han skadades inte fysiskt pga jag höll upp honom i luften, men psykiskt!! Allt det vi tränat bort och byggt upp försvann igen. Så nu är det bara att börja om. Men sen som sagt funderar jag ibland på, hur långt ska man gå? Och mår hunden bättre av att få somna in, Han är en helt underbar hund på många sett, så vi kämpar ju på. Men en väldigt rädd och osäker hund mentalt.

      Radera
    4. Usch vad jobbigt ni måste ha det! Och han den stackaren låter verkligen osäker. Jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort i samma läge, det kanske är snällast att ta bort honom egentligen, men jag hade nog haft svårt att ta det beslutet, utan hade snarare fortsatt att kämpa på som ni gör. Och blir det sen ännu värre hade jag nog övervägt det...

      Det är hemskt med hundar som är lösa, fattar inte folk som har det.

      Det är klart att han är underbar, han är ju din lilla pojk liksom!

      Radera