måndag 10 februari 2014

Herregud vilken dag!

Fullt ös hela dagen. Vaknade dock sent vid tolv av Sofias och Carros mess. Sofia skulle varit här idag men det blir torsdag istället, shit happens! Carro undrade ifall jag skulle upp och köra snart, skulle vara i stallet typ halv ett eller nått. Men det blidde lite tajt med tid bara. I alla fall.

Körde och hämtade Carro för att åka ut till Annas stall. Tog in Blizzy och Kelly för att borsta dem lite. Blizzy är helt svart för hon har blivit jagad av Lord och gått omkull, stackaren. Men hon överlever nog. Hon var väldigt lätt att ta i hagen också faktiskt. Det var lite kul för när vi kom ut i hagen och skulle ta henne så stod hon vid foderhäcken med en av getterna. Geten blev rädd och sprang iväg, varpå Blizzy gnäggade och började trava efter geten. Men sen insåg hon att geten kunde springa under staketet, vilket inte hon kan så hon gick tillbaka till foderhäcken där jag enkelt kunde fånga henne!

mycket skitig åsna!

Oja, mycket vackert!

lilla kelly!

Sen släppte vi tillbaka Blizzy i hagen för att tränsa och sela kelly. Koppla på vagnen och ut och träna henne på travbanan! Carro fick börja! :)







Riktigt kul var hon att köra. Och snabbt som tusan gick det med! :P Både trav och galopp var trevligt tyckte Kelly! Nu ska allt det bli massa schettsmys!






Hon vill dessutom gå i form typ hela tiden, annars drar hon ut en i skogen. 
knasfia!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar