söndag 14 april 2013

Långpromenad i regnet!

 
 Har precis varit ute och gått med Stacey i 50 minuter nu...
Gick i riktigt högt tempo och hon hade sin väska på sig.
400 gram har hon i väskan som hon kämpar på med. Så jävla duktigt!
Regnet bara strilade ner och när vi kom hem var det mörkt.
I love it!
Söta voffsan.. 
Full fart! 
Höhö, alla bilder är suddiga... vatten på linsen xD 
Sötnöt! Hon har sin nya K-9 sele på sig under. 
Detta ser ut som en suspekt oljemålning?
 
Men när vi kom hem nu så var hon jättetrött och jag helt svettig. Hon är verkligen som ett barn egentligen. När hon blir trött får hon riktigt sömnsprall och springer runt och dödar strumpor. För att sedan däcka i soffan när vi "lagt" henne där. Lite kul. 
 
Igår var det dock inte kul att vara hundägare. Vi var ute och kastade boll nära Helenas hus med Stina (Stina har sovit hos oss sen i fredags, pust) Och när vi kastar så trasslade Stacey in sig i ett träd. Simon som höll i kopplet drog lite i henne så hon skulle trassla upp sig. Vi brukar göra så då hon får tänka lite. Men så plötsligt tog hon sig ur selen. Hon sprang runt som en galning och jag fick verkligen panik. -.-' Hon ville ju inte alls fångas heller.
 
Sprang iaf runt som en galning efter henne och hon stack efter två killar på cykel, som tur väl var så var de inte hundrädda och ingen hundmänniska kom. Jävlar vilken pers. :( Fick ringa Helena och med henne, stina och Simon så kunde jag äntligen slänga mig och få tag i henne. Målvaktsskillsen kom till välbehövlig hjälp. Ja herregud!
 
Men vi FICK i alla fall tag i henne.  
Nu blir det sele OCH halsband som gäller.
Halsbandet är som sådant att det bara nu dras åt om selen åker av.
Bättre iaf...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar